Project Description

Szeretet Lángja Gyülekezet

A Szeretet Lángja Gyülekezet, pünkösdi karizmatikus gyülekezet, mely az Omega Pünkösdi Gyülekezeti Hálózat része. A 2000-ben történt megalakulásakor tervezett logót kellett megújítani úgy, hogy a logóban megjelenő komplex szimbólumok és bibliai utalások sértetlenek maradjanak.

A két adó kéz, a Szent Szellemet szimbolizáló tűz és galamb, valamint a kereszt, mint keresztény szimbólumok együttes, koherens megjelenítése nem kis feladat volt. A weboldalnak nem csupán általános információk megjelenítése a célja, hanem naprakész, naptár alkalmazásokkal szinkronizálható, megosztható események könnyű kezelése, a youtube csatorna integrálása, az aktuális igehirdetések folyamatos, automatikus frissítése, a korábbi leíró, statikus ismertető jelleg megtartása mellett, valamint végre a reszponzivitásnak köszönhetően, végre mobileszközökön is élvezhető külalakkal.

www.szeretetlangja.hu

Az arculat két további elemre is applikálva lett, a névjegyre és a kiadott igehirdetés DVD-re.

ÉRDEKLŐLDIK? VISSZAHÍVJUK!

A kapcsolatfelvétel legegyszerűbb formája

Amennyiben szolgáltatásaink valamelyike felkeltette érdeklődését, nincs más dolga mint megadni elérhetőségei valamelyikét, és mi a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot. Amennyiben konkrét igényét inkább írásba foglalná, írjon nekünk a hello@angle.hu -ra.